Restorative Yoga; Helende Yoga Workshops

De inschrijving voor het najaar is gestart.

Restorative Yoga en Yoga Nidra.

Heel bijzonder deze maandelijkse zaterdagmiddagen vol rust, verdieping, stilte en heling…..meer  innerlijke ruimte en diepe ontspanning met zeer ervaren docentes.

Data Helende Yoga:

30 september, 21 oktober, 18 november en 16 december.
Door een  herstellende, restoratieve houding te doen kan je dieper ademen en ontspannen. Een Restorative Yoga houding wordt ondersteund met dekens en kussens, zodat je er lang in kan blijven rusten, soms wel 10 minuten.
Er is iedere workshop een andere deskundige Restorative Yoga gastdocente.
Het laatste deel van de workshop ervaar je met Diana een heerlijke Yoga Nidra of liggende bewustzijnsoefening, naar jou laag van stilte toe.

Iedereen kan deelnemen aan deze middag, juist ook als je last hebt van blessures, vermoeidheid, ongemak in je lijf of adem.

“De  workshop bij Ontdek Yoga  is echt aan te raden. Een fijne ruimte met ontspannen sfeer. Alle aandacht voor het zo comfortabel mogelijk liggen. Een goede opbouw van de workshop, met voldoende afwisseling. De rustige stem van Diana die je begeleidt. En het effect….een lang doorwerkende diepe ontspanning en een stukje dichter bij mezelf. Kortom: een echte aanrader!” Barbara, Haarlem.

14.00 – 17.00
Bijdrage 30,-
of kom samen voor slechts 55,-.

Locatie: HOF20, maar let op, door de vele aanmeldingen verplaatsen wij de workshop soms naar de mooie ruime  Iyengar Yoga Studio in de Leidse buurt. Dus geef je altijd op en let op je email.
Geef je nu op via onderstaand contactformulier.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht

 

 

Docententeam Helende Yoga.
Lees hier meer over de achtergrond van deze inspirerende vrouwen.

Restorative Yoga

Sara Sainthill

 

Restorative Yoga

Reanne Creyghton

 

Cecilia Gotherstrom

Cecilia Gotherstrom

Susan Wouters

Susan Wouters

 

Diana Aben Ontdek Yoga Haarlem

Diana Aben

Yoga Haarlem

Jitske Stokman