Yoga Nidra Retraite dag met Restorative Yoga, Yoga Nidra en iRest.

“Diepgaande onstpanning, zowel fysiek als mentaal, een weldadige ervaring…”

“Diana biedt een afwisselend programma, gericht op verdieping en verstilling. Door haar zorgzaamheid om ons de juiste houding te helpen vinden, leer ik zorgzamer voor mezelf te zijn.”

 

Heerlijk zo’n dag waarin je steeds dieper en dieper zinkt naar je stilte….

Restorative Yoga, Yoga Nidra en iRest vormen de basis ingrediënten van deze dag van diepe weldadige rust, herstel en innerlijk onderzoek.

We zullen tussendoor een paar stretches doen, vrij bewegen en frisse lucht inademen om daarna weer dieper te duiken naar binnen….. welkom om even helemaal niets te hoeven, behalve te zijn met wat er is.

Inclusief:
• Thee en lekkers
• Vegetarische biologische lunch met  soep
• Audio opnames van meditaties om thuis mee te oefenen.

Docenten: Diana Aben en regelmatig inspirerende gastdocenten.

Boek nu:

22 Februari 2019

  • 10.00 – 16.30
    Locatie: het prachtige sfeervolle HOF20, hartje Haarlem.
  • Bijdrage: 85,- incl. 21 % BTW.(€ 78,51 excl. BTW)
    Kom je samen? 2 Personen voor € 160,- .
  • Minimaal 6 deelnemers, maximaal 11.

Aanmelden:

75,00140,00 incl. BTWOpties selecteren

 

 

“Ik vond het een diepgaand ontspannende dag, zowel fysiek als mentaal, met heel fijne yoga-oefeningen onder leiding van Diana. Weldadig! Ook de geleide meditatie van de gastdocent was mooi en prettig, en leidde echt tot het voelen van mijn ‘hartewens’. De sfeer was heel fijn, open en ontspannen en de begeleiding liefdevol, attent en rustig.Wat ik die dag geleerd heb, heb ik kunnen meenemen om het zelf later ook toe te passen. Het was een groot geschenk waar ik alleen maar heel positief over kan zijn! Dank je wel!”
Lucia.

 

“Het was een fijne dag met fijne mensen. Wat me altijd raakt in jouw lessen is hoe je de nadruk legt op dat ieder de vrijheid mag nemen om zelf een houding aan te nemen die diegene wil.”
Margreet.