Ontdek Yoga werkt samen met zeer ervaren gastdocentes.

 

Lucia Ten-Jet-Foei is gespecialiseerd op het gebied van Adem en Ontspanning.

 

Yoga Haarlem

Lucia Ten-Jet-Foei

 

Zij heeft veel ervaring met yoga en meditatie en stemt haar les af op de deelnemers van de les.

 

Voor de  Restorative Yoga Nidra zaterdagmiddag workshops werkt Diana samen met de volgende inspirerende Restorative Yoga collega’s.

 

 

Restorative Yoga

Sara Sainthill

Sara, een Australische wonende in Nederland, beoefent al sinds 1997 regelmatig yoga. Vanwege een aanhoudende rugpijn ontdekte zij de voordelen van het Iyengar systeem, de gedetailleerde instructies gecombineerd met de nadruk op alignment droegen bij aan haar herstel. Hierdoor geïnspireerd ging zo ervoor om een gecertificeerde leraar te worden. Ze studeert nog regelmatig met haar senior leraren en heeft het geluk gehad naar India en Engeland te reizen om direct met de Iyengars te studeren.

Met warmte en enthousiasme creëert ze een omgeving waarin de studenten zich veilig voelen maar toch uitgedaagd worden, waarbij actie en ontspanning in balans zijn. Ze stimuleert haar studenten de aandacht naar binnen te brengen en ze op hun lichaam, geest en adem te laten focussen om zo hun eigen bewustzijn te ontwikkelen. Dit bewustzijn is een van de grootste geschenken van yoga wat we direct kunnen toepassen in het leven. Het helpt ons om onze eigen ware potentie te ontwikkelen en maakt het mogelijk dat we het leven volledig ervaren.

Meer info:  iyengaryogahaarlem.nl

 

Yoga Haarlem

Cecilia Götherström

All Life Is Yoga” – Sri Aurobindo

Ik ben Cecilia Götherström, opgegroeid in Zweden en al meer dan 22 jaar in het buitenland actief. Natuur, beweging en gezondheid zijn mijn grote passies; deze onderwerpen lopen als een rode draad door mijn leven en inspireren mij tijdens de yogalessen en workshops die ik geef.

Ik ben coach en docent en ik begeleid mensen in hun reis naar innerlijk welzijn en kracht.

Daarnaast neem ik tijd voor mijn eigen training om vanuit mijn eigen krachtige basis te leven.

Wat ik het fijnst vind aan lesgeven en het delen van de yoga is dat ik er zoveel voor terugkrijg en we allemaal bezig zijn hetzelfde pad te verkennen. Tenslotte is yoga niet iets wat we doen, het is iets dat we worden, iets dat we zijn – in elk aspect van ons leven.

Ik ontmoet je graag.

Meer info: studiostark.net

 

 

Yoga Haarlem

Jitske Stokman

Ik ben Jitske.
Moeder, geliefde, dochter, tante, vriendin en…yogadocent.

Ik ben gek op spelen met mijn kinderen, de natuur, zeilen, reizen, lekker koken (opeten), plezier maken en yoga LEVEN.

Yoga is mijn passie, mijn levensstijl, zowel op de mat, als van de mat.
Ik zie het als een manier van leven, mijn manier van leven.

Yoga leert mij te verbinden met wat ik nodig heb en los te laten waar dat kan.
Het helpt mij met beide voeten stevig op de grond te blijven als ik zelf weer eens te veel in mijn hoofd zit. Want, ja, ik ben ook gewoon een mens die in allerlei situaties terechtkomt .

Toen ik in 2003 op reis was naar New Zealand maakte ik kennis met de varen. De huis-tuin- en keukenvaren zoals wij die kennen, maar dan vele malen groter en talrijker. Het nationale symbool van New Zealand. Voor mij vooral symbool van ontvouwen, ontwikkelen en ontmoeten (verbinden). En die drie dingen zijn een reis op zich.

Ik begeleid je graag op jouw yogareis. Tijdens de fysieke yogalessen, meditaties en ook ván de mat als de yoga je vraagstukken oplevert.

Graag tot ziens!
Hartelijke groet, Jitske Stokman

www.theyogaconnection.nl