iRest® yoga nidra meditatie

iRest yoga nidra leraar

Het leven is soms zwaar.
iRest kan helpen.

iRest is een toegankelijke en makkelijk toe te passen liggende meditatie, gebaseerd op de principes van Yoga Nidra. Het is een eenvoudige manier om jezelf, en alle lagen van je ‘Zijn’, te onderzoeken.

Wat gebeurt er tijdens iRest?

Tijdens iRest observeer en verwelkom je de verschillende aspecten van jezelf. Te beginnen met de meest grove vorm, het fysieke lichaam en vervolgens de meer subtielere lagen, zoals de ademhaling, gevoelens, emoties, overtuigingen en vreugde en bewustzijn.
Terwijl je alles dat omhoog komt in het lichaam en de ‘mind’ verwelkomt, worden je emoties en gedachten langzaam kalmer.
In dit proces ontdek en verbind je jezelf met dat deel van jezelf dat altijd rustig en vredig is.

iRest is wetenschappelijk onderbouwd; het verbeterd gezondheid en genezing bij vele mensen; waaronder mensen die last hebben van PTSD, chronische pijn, slaapproblemen, stress, depressie en angsten.


Lees meer op www.irest.org.

Aanbod:

Maandelijks: unieke Yoga Nidra dag (enkel voor docenten) waarin, naast Yoga Nidra en Shavasana, iRest wordt geïntroduceerd.
Alle 10 de iRest stappen worden doorlopen.

28 Maart 2020: unieke iRest dag; duik een hele dag in deze unieke mediatievorm. Een mooie introductie als je overweegt de level 1 training te volgen. Of als je je wil verdiepen in de non-dualistische achtergrond van iRest.

Wekelijks: meerdere keren per jaar een 6 weekse iRest Cursus ; in Haarlem of LIVE – online.

Online audio’s: Nederlandstalige iRest audio’s te koop via de winkelpagina.
Ook wordt iRest uitgebreid behandeld in de online cursus 21 Dagen Ontspannen.

Diana Aben is in Nederland dé specialiste op het gebied van iRest®.
Zij is gecertificeerd iRest docent en assisteert James Reeves bij iRest level 1 en 2 trainingen.